'Life'
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dünyanın binbir türlü hali var!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Issa Anne Philippe

4 posters
YazarMesaj
Issa Philippe
Konservatuar Öğrencisi~Tiyatro Bölümü
Issa Philippe

Issa Anne Philippe Empty
MesajKonu: Issa Anne Philippe   Issa Anne Philippe EmptyPerş. Ara. 03, 2009 7:58 pm

Issa Anne Philippe, 23 Temmuz İngiltere doğumlu, 19 yaşında, üniversite öğrencisi.
Issa Anne Philippe 70801480Issa Anne Philippe 43360181Issa Anne Philippe 14829035

Tanımlanması zor biriyim galiba biraz. Etrafımdakilerin çoğu benim hakkımda karışık düşüncelere sahiptirler eminim. Sonuçta benimde kişiliğim değişiklik gösteriyor onlara göre. Yerine ve kişisine göre davranmam gerektiğini biliyorum sonuçta. Mantığımı kullanmayı öğrendim çünkü, yani demek istediğim eğer benimle bir partide tanıştıysanız büyük ihtimalle beni seviyorsunuz, ama benimle bir film çekimde, bir tiyatro oyununda tanıştıysanız, otorite manyaklığım ve disiplinim yüzünden büyük ihtimalle beni bir kaşık suda boğmak istiyorsunuz.

Şu anda on dokuz yaşındayım ve şimdiye kadar iki filmde rol aldım, sayısız tiyatro oyunu sergiledim. Yanlış anlamayın ünlü falan değilim, sadece bunun için çabalıyorum. Küçüklüğümden beri en büyük hayalim buydu, ünlü olmak herkesin bir gün ismimi bilmesi. Bu her çocuğun hayali olmamış mıdır bir dönem, tek fark benim hayalim için bir şeyler yapmış ve buna hala devam ediyor olmam. Annem ve babamın hayata bakışı bundan çok farklıydı ama onlar ikizimin de benimde daha elle tutulur bir meslek seçmemizi istiyorlardı, ne yazık ki öyle olmadı ikimizde onları dinlemedik ve ikimizde üniversite eğitimiz için konservatuarı seçtik. Bunda bize karşı çıkmadıkları için ikisine de minnettarım.

Eğer çocukluğumdan bahsetmem gerekirse, ben çok yaramaz bir çocuk değildim. Hatta içe kapanık olduğumu söylerler yine de ikizim yaramazlık yaparken onu izlemezdim genellikle yaptığı işlerin içinde bende olurdum. Sanırım benim büyüklerle sorunum vardı, iletişimim onlarla kopuktu. Ama babamın arkadaşı Richard ile her zaman iyi anlaşıyordum, çünkü o yönetmendi ve ben bunu duyar duymaz adamın peşinde Richard amca Richard amca diye gezmeye başlamıştım. Annemin pek onayladığı bir durum değildi bu, ağırbaşlı olmamı istiyordu. Tanrı aşkına! Daha on yaşında bir kızdım ne ağırbaşlılığından bahsediyordu bu kadın? Ve bir gün Richard amcanın ağzından beklediğim sözler çıktı; “Bir filmde oynamak ister misin Anne?” ikinci adımı kullanan nadir kişilerdendi Richard ve bu sözleriyle beni bir anda dünyanın en mutlu çocuğu yapmıştı. Annemle babamın Richard’a kötü bakışlar attığını görebiliyordum. Ama ben çoktan ‘ evet, evet.’ diye zıplamaya başlamıştım bile. Oldukça küçük bir roldü fakat benim hayatımın en büyük deneyimiydi. Ve çok eğlenceli geçmişti. O filmden sonra kesinlikle emindim oyuncu olacaktım. Ve yine o filmden sonra karar verdim çello çalmayı öğrenecektim çünkü filmin başrol oyuncusu olan kız çok güzeldi ve mükemmel çello çalıyordu. İkizim ile bir süre piyano dersi almıştık aslında ama Isis bırakınca bende bırakmıştım yinede çalamadığımı söyleyemem ama mükemmelde değildim her neyse bir çello aldılar ve dokuz senedir çalıyorum. Sanırım artık mükemmel olduğumu söyleyebilirim size. Küçükken ev eğitimi gördüğümüzden Isis’den başka arkadaş yok. Ama Isis benim her şeyim, sahip olduğum en mükemmel şey. Ve güleceksiniz belki ama henüz bir erkek arkadaşım olmadı. Çünkü ben malikanemizin içinde ya ikizimle tiyatro oyunu oynuyordum ya da çellomun başında vakit geçiriyordum. Gerçekten normal arkadaş edinmeye bile zamanım yoktu benim. Bundan da hiçbir zaman rahatsızlık duymadım çünkü mutluydum. Ayrıca annemin bizi kayıt ettirdiği manken ajansında işimiz oluyordu. Ben mankenlikten çok fotomodellikte eğleniyordum, sizi her türlü şekle sokabiliyorlardı fotoğrafçılar Isis ise daha çok sahne arkasında fotoğrafçıların olduğu yerle ilgileniyor gibiydi.

Şimdi üniversiteyiz, biraz sosyalleşmek adına yurtta kalıyoruz. Yinede evimizden fazla uzağa gitmedik ve biz part time çalışmak zorunda değiliz, hala baba parası yediğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Ama fakültenin en başarılı öğrencileri biziz. Baba parası yiyip partilerden partilere koşmuyoruz, henüz. Yeni başladık her şeye bakalım zaman ne gösterecek.

Issa Anne Philippe 80198871Issa Anne Philippe 30750900Issa Anne Philippe 56286278
Issa Philippe
Issa Philippe

Issa Anne Philippe Empty
MesajKonu: Geri: Issa Anne Philippe   Issa Anne Philippe EmptyPerş. Ara. 03, 2009 7:59 pm

İ L İ Ş K İ L E R
Destiny Autumn
Katil & Striptizci
Destiny Autumn

Issa Anne Philippe Empty
MesajKonu: Geri: Issa Anne Philippe   Issa Anne Philippe EmptyC.tesi Ara. 05, 2009 7:30 pm

Ekle beni ikiz ama iconum yok.
Isis Philippe
Isis Philippe

Issa Anne Philippe Empty
MesajKonu: Geri: Issa Anne Philippe   Issa Anne Philippe EmptyPaz Ara. 13, 2009 6:28 pm

Issa Anne Philippe Avril-avatar88

İconda getirdim muju
Jonathan Milner
Gazeteci
Jonathan Milner

Issa Anne Philippe Empty
MesajKonu: Geri: Issa Anne Philippe   Issa Anne Philippe EmptyPaz Ara. 13, 2009 8:40 pm

Oha çok güzel icon muju
Isis Philippe
Isis Philippe

Issa Anne Philippe Empty
MesajKonu: Geri: Issa Anne Philippe   Issa Anne Philippe EmptyPtsi Ara. 14, 2009 1:21 am

Aynen, taptım!

Issa Anne Philippe
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Isis Philippe