'Life'
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dünyanın binbir türlü hali var!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Seyir Defteri.

+16
Destiny Autumn
Zoey Light
Lethe
Issa Philippe
Isis Elisabeth Frances
Benjamin
Chasity X. d'Estaign
Cynthia Heaven May
Cathy Megan Fletcher
Asya Su Kazancı
Acantha Winter Psyche
Sidonia Scarlet
Jonathan Milner
Isis Philippe
Elena Way
Eugen Dwayne Russell
20 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
Acantha Winter Psyche
Manken
Acantha Winter Psyche

Seyir Defteri. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyCuma Ekim 23, 2009 5:02 pm

19:01
Benim depresyondan çıkmam zor görünüyor. Nadiren kendimi iyi hissediyorum sadece.
Eugen Dwayne Russell
Adli Tıp Çalışanı
Eugen Dwayne Russell

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ekim 24, 2009 8:04 pm

22.04

O kadar diyorum Farmville oyna diye ya cry6. Bir süreliğine de olsa işe yaradı bende bak.
Acantha Winter Psyche
Manken
Acantha Winter Psyche

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ekim 24, 2009 9:32 pm

23:32
Extreme Truck bile yeterince işe yaramıyor. O imkansız zaten face kasıyor ben iyice çıldırıyorum ühü
Benjamin
Ghost Of England - Çaylak Vampir
Benjamin

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptySalı Ekim 27, 2009 4:28 pm

17.28

Öykü'nün avatarı çok hoş olmuş tenrım. Ders çalışmaya gidiyorum, gittim.
Chasity X. d'Estaign
Chasity X. d'Estaign

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ekim 28, 2009 4:33 pm

17:33

N1H1'i atlattım ya yup yup *-*
Isis Elisabeth Frances
İz Sürücü Vampir
Isis Elisabeth Frances

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ekim 28, 2009 8:30 pm

21:29
Evet dedikodu yapıyoruz. Çünkü birbirimizi anlıyoruz ve bazen delirmemek adına bunu yapmalıyız. Mıh!
Acantha Winter Psyche
Manken
Acantha Winter Psyche

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyPaz Kas. 29, 2009 7:19 pm

20:18

Siteye kimse girmiyor. Farmville bile sıkıcı gelmeye başladı. İnternetin tadı kalmadı. Gerçek hayatın zaten yok. Herkes kavga edip duruyor. Buna göre depresyondan çıkmam imkansız grünüyor.
Eugen Dwayne Russell
Adli Tıp Çalışanı
Eugen Dwayne Russell

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyPerş. Ara. 03, 2009 2:04 pm

15.03

4 gün boşum, rp'leri yazacağım, Mert'i bulup aklımdaki kurguyu anlatıp onunla da rp'ye başlamayı planlıyorum. Ay her tarafım ağrıyor, mesaj atasım var tutuyorum kendimi, çok kötü bir psikoloji bu ya -_-"
Issa Philippe
Konservatuar Öğrencisi~Tiyatro Bölümü
Issa Philippe

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyPerş. Ara. 03, 2009 3:01 pm

16.01

Nerde bu kızın avatar imzası ya of.
Elena Way
Slytherin VI. Sınıf
Elena Way

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyPerş. Ara. 03, 2009 6:35 pm

19.35

Lalalala.
Lethe
Drama Öğretmeni - Yüksek Rahibe
Lethe

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyPerş. Ara. 03, 2009 8:40 pm

21.39

Lejant yaptım olele. Lethe'nin kurgusunuda oturtayım yazacağım, bu site iyi ki varmış ya resmen hayata bağlandım xD
Acantha Winter Psyche
Manken
Acantha Winter Psyche

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyCuma Ara. 04, 2009 9:22 pm

22:21
Sagopa'nın şarkısını merak ettim.
Rp yazsam süper olacak.
Baş ağrısından ölmek üzereyim.
Eugen Dwayne Russell
Adli Tıp Çalışanı
Eugen Dwayne Russell

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyCuma Ara. 04, 2009 9:53 pm

22.53

Hayat güzelleşebilir.
Acantha Winter Psyche
Manken
Acantha Winter Psyche

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyCuma Ara. 04, 2009 11:09 pm

00:08

'Hayat güzelleşebilir' deyiminin türkçe meali; Hayat arada bir insana acır ve gülümser gibi yapar. Ama o gülümsemenin ardında acıdan başka bir şey yoktur.
Lethe
Lethe

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ara. 05, 2009 11:54 am

12.54

Katıldım Öykü'ye üüüü.
Evv temizliğindn sonra rp yazacam muju.
Lethe
Lethe

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ara. 05, 2009 2:59 pm

15.57

Her şey üstüme geliyor sanki. Kaçmak istiyorum neyden olduğunu bile bilmiyorum. Feci sıkışıyor kalbim, üzerinde kocaman bir ağırlık var gibiydi. Annem çok çocuklaştı of ya. Nefret ediyorum var ya her şeyden.
Acantha Winter Psyche
Manken
Acantha Winter Psyche

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ara. 05, 2009 5:39 pm

Lethe demiş ki:
15.57

Her şey üstüme geliyor sanki. Kaçmak istiyorum neyden olduğunu bile bilmiyorum. Feci sıkışıyor kalbim, üzerinde kocaman bir ağırlık var gibiydi. Annem çok çocuklaştı of ya. Nefret ediyorum var ya her şeyden.

18:39

+1
Acantha Winter Psyche
Manken
Acantha Winter Psyche

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 07, 2009 3:34 pm

16:34
Çıldırmanın eşiğindeyim ya. Her şey beni sinir etmeye çalışıyor gibi. Toplu katliam yapacağım!
Issa Philippe
Issa Philippe

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 07, 2009 7:17 pm

Huzur bulduğum tek yerdeyim. Benim yarattığım bir dünya burası. İstersem acı çeker karakterim istersem dünyanın en mutlusu olur. Burada her şeyin Tanrı'sı benim. Sahip olduğum tüm karakterleri, istediğim şekilde yargılayabilirim, istediğim şekilde üzerim, istediğim şekilde mutlu ederim. Ve burda sadece biz varız. Salak kavgalar, sataşmalar, senin rp'n kötü ben süperim egolarından uzakta, sadece biz varız. Rp'den bunu anlıyorum işte her şeyi ben yönetiyorum gereksiz acılar veya abartılı mutluluklar yok. Burayı Öykü ile benden başkası kullanmadığından rahatlıkla yazabilirim, kızan eden yok x) Lanet olsun ki böyle hayata. 2.5 senedir savunduğum şeyi yıkmamam gerekirdi. Aşk yoktu ki, sevmemeliydik biz birilerini. Çünkü mutluluk vermezdi asla. Biliyordum ben bunu, lanet olsun biliyordum! Çünkü hayatımı buna adamıştım, izliyordum. Kime mutluluk vermişti ki bu duygu? Çift kişiliğe dönüştüğünde mutluluk vermeyeceğini de biliyordum. Tek başıma mutluydum ben! Evet biraz içe dönük, metalist, karanlıktım ama mutlu olduğuma inanıyordum. Çok başarısızlığım var gibi geliyor. Eskiden korkarak yaşardım, şimdi yaşamadığımı düşünüyorum. Her sabah uyanıyorum aynı boşluk, aynı umutsuzluk, aynı isteksizlik. Evden çıkmadan değiştiriyorum kendimi, küçük bir gülümseme, iyi bir espri anlayışı konduruyorum kendime. Ne diyorlar ' Sen mutsuz değilsin, değiştin. Eski Selin yok.' söyledikleri ne güzel şeyler. Evet değiştim evet eski Selin yok. Ama benim mutsuzluğumu siz artık göremezsiniz. Politik olmayı öğrendim ben. Yoruldum doktorlardan, hakkımda dönen dedikodulardan. Uzun zamandır ilk defa ağlıyorum. Halbuki kavramıştım hani? Ağlamak çözüm olamazdı asla. Dersimi iyi çalışmamışım demek ki. Neye ihtiyacım var bilmiyorum, keşke dışardakilerin düşündüğü gibi uyuşturucu kullanıyor olsaydım. Acıyı uyuşturmak iyi fikir gibi geliyor dakikalarla sınırlıda olsa. Acımızı canlı tutarken ferahlıyoruz, biliyorum. Çünkü istediğim hayatımdan silinip gitmen değil, senden nefret etmek değil, istediğim senin var olduğunu gerçekliğini her zaman içimde hissedebilmek. Biliyorum sensizlik benim yokoluşum çünkü. Bir şekilde bir yerlerde nefes alıyor oluşun yeter. Hoş onuda öğrenemiyorum çoğu zaman, konuşmuyorsun benimle. En çok acıtında bu işte. Konuşamamak. Sanki bu tamamen silinmişsin gibi hissettiriyor. Lethe'de nasıl ağlayabildiğimi soruyor herkes. O müzikte nasıl ağlarmış insan. Nasıl bir soru bu. Lethe'sini kaybetmiş birine yöneltirecek en saçma soru değil mi? Müzik ağlıyor bir kere bizim onu gözlerimiz kuru dinlememizi nasıl bekliyorlar? Batu'yu özledim, bunu rahatça dile getirebilmek çok güzelmiş. Batu'yu özledim. Batu'yu özledim. Bu özlem her şeyimi mahvediyor ve ben bunu istiyorum. Mahvetsin, yaşatmasın beni. İçimde benden saklı kalmış son umut bile yok olduğunda da öldürsün beni.

20.17
Acantha Winter Psyche
Manken
Acantha Winter Psyche

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyPtsi Ara. 07, 2009 7:27 pm

20:25
Ah ikiz ah. Önceden merak ederdim böyle içten, böyle duygulu nasıl yazarlar bu şiirleri yazıları diye. Ama yazılıyormuş. Hissedilenler her şeyi yaptırıyor artık biliyorum. Bir zamanlar umudum vardı artık o da yok. Yaşıyor muyuz biz?
Isis Philippe
Isis Philippe

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ara. 12, 2009 12:37 pm

13:32
Ölmeden ölmek böyle bir şeymiş. Her şey tüm b*ktanlığıyla devam etmekte. Zaman her şeye ilaçmış! Peh, yalana bak. Her geçen gün daha kötü oluyorum. Ama onlar gittikçe mutlu oluyorlar. İkisini de gebertmek ve cehennemin birbirine en uzak köşelerine atmak istiyorum. Şimdiye kadar bir tek suçlama da bulunmadım. Lanet olsun ki laf söylediklerinde bile onu korudum. Yakında o hallerime döneceğimden eminim ama şu an cidden çok sinirliyim. Yola yola saç kalmadı ulan kafamda! Herkesin aynı derdi varmış, kendimi toparlamalıymışım! Söyleyene bakın ya bir ay önce omzumda ağlayıp beni anlayamazsın diyordu. Kim anlayamaz ben mi? Asıl siz anlamıyorsunuz beni. Kendimi toparlamam gerektiğinin ben de farkındayım ama kolaydı sanki. Yalan gülücükler atmak istemiyorum! Herkes neden defolup gitmiyor başımdan? Neden rahat bırakmıyorlar? Bu hayattan da hepinizden de nefret ediyorum!
Issa Philippe
Issa Philippe

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyPaz Ara. 13, 2009 12:12 am

01.09

Heree I ammm will youu send me an angelll?

Sanki böyle biraz azıcık mutluyum. Abimle konuşmak cidden iyi geliyormuş. Batu msn açınca çok zor tuttum kendimi ama ya -_-" Al iti an çomağı hazırlamı desem ne desem ki bilmiyorum, tutacam ulan kendimi! Çok salak planlarım var zaten ama yapasım var sırf acı çeksin diye! Okulları erken kapatacaklarmış umarım kapatırlar bu aralar insan görecek havamda değilim, değilim, değilim. Hayat çok güzel lan. Lalalala.
Benjamin
Benjamin

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyPaz Ara. 13, 2009 12:36 am

01.34

Haftaya bu karaktere lejant yapasım var. Romantik yapasım da var bunu Ben'in tipine gider gibi gibi. Başım ağrıyor, dün gördüğüm salak kabustan sonra uyuyamıyorum -_-" Hala diyorum hayat çok güzel, hala kendimi tutuyorum ne hoş. Süperim ben. 4 hafta oldu bende düzelme yok!
Elena Way
Slytherin VI. Sınıf
Elena Way

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyPaz Ara. 13, 2009 10:24 am

11.23

Şeytanın dediklerini dinleyesim öyle bir var ki.
Zoey Light
Vampir - God's Devils üyesi
Zoey Light

MesajKonu: Geri: Seyir Defteri.   Seyir Defteri. - Sayfa 2 EmptyPaz Ara. 13, 2009 5:03 pm

18.02

Ödevimi temize çekecem. Aysu'nun fotoğrafını fena kıskandım uyuz oldum -_-"

Seyir Defteri.
2 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki